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bbodygirl

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  1. Hello, I am the French Vegane. On a forum to discuss animal welfare on your site, and a member that much criticism (speaking of your diet) said : It's easy to have muscle bulk protein synthesis in place of meat. But it is not free nor natural. Could you answer his answer, I translate it into French. Thank ! [sorry for my English]
  2. Good morning, This makes for a long time that I am not returned to the forum, because it is difficult for me to speak English is the only problem. Sorry, English is not correct. The véganisme am much to heart, especially for respect for animals. I create a site on the veganisme (french), and I need your help. So, I would like your help to establish a one-week special bodybuilding (vegan, of course), if possible get menus in grams, it would be really good. Here, I am obliged to go through a translator, otherwise I would not have spoken a word in English. Thank you very much. I admire your respect for animals, in addition to your business, which I find impressive. For my part, I quit the sport because I had some psychological soucies, following the loss of a loved one. A soon
  3. We in France, vegans take vitamin B12 in ampoules (delagrange). It's vegan and reimbursed by the Security Council.
  4. I bought vega and natural berry, there is one week. I hope to receive it soon. I ordered on Ebay, seen elsewhere I can not order in France. So this will be my first attempt.
  5. my myspace : http://www.myspace.com/bbodygirl
  6. If you want addresses vegetarians out of Paris in France, ask me. In France, one asks: "Pas de viande, pas d'oeufs, pas de lait, pas de beurre, ni de poisson" Here some addresses (PARIS-95) : Restaurants vegetarians : LA VICTOIRE SUPREME DU COEUR 41 rue des Bourdonnais 75001 PARIS Metro Châtelet 01.40.41.93.95 http://www.vscoeur.com Ouvert du Lundi au Samedi de 12h à 14h15 et de 19h à 22 h FEE MINI THE 25 boulevard du Temple 75003 PARIS 01 48 04 56 19 http://feeminithe.free.fr Ouvert du lundi au vendredi de 11h à 21h, le samedi de 12h à 22h. Salon de thé éthique (commerce équitable, bio, végétarien, associatif) et culturel (galerie, expos, bibliothèque, associations, débats, etc). LE POTAGER DU MARAIS 22 rue Rambuteau 75003 PARIS Cuisine 100% végétarienne (carte végétalienne / ingrédients bios / oeufs bios / vins). Plats de 7 à 12,50 euros, restaurant non fumeur, coin fumeur si voisins Ok Comment s’ y rendre : M° Rambuteau (ligne 11), M° Hôtel de ville (ligne 1 et 11), RER A, B et D Châtelet-Les-Halles PICCOLO TEATRO 6 rue des Ecoufes 75004 PARIS 01 42 72 17 79 LE GRENIER DE NOTRE DAME 18, rue de la Bûcherie 75005 PARIS 01 43 29 98 29 Menu à 17 euros (entrée, plat, dessert, café) LES CINQ SAVEURS D’ANADA 72 rue du cardinal Lemoine 75005 PARIS 01 43 29 58 54 Heures d’ouverture : 12h à 14h30 et 19h à 22h30. Spécialités macrobiotiques et végétariennes, vente à emporter. Site web : http://www.anada5saveurs.com MAOZ 8 r Xavier Privas 75005 PARIS 01 43 26 36 00 Site web : http://www.maozvegetarian.com Snack/ Sandwicherie VEGGIE 38 rue de Verneuil 75007 PARIS 01 42 61 28 61 Restaurant végétarien, traiteur, vente à emporter, et boutique. Produits 100% bio. Ouvert du lundi au vendredi de 10h à 15h30 et de 17h à 19h00. KRISHNA BHAVAN 24 rue Cail 75010 Paris 01 42 05 78 43 Site web : http://www.krishna-bhavan.eresto.net Restaurant indien végétarien. Cuisine indienne très fraiche et peu épicée. Possibilité de repas sans lait, sans ail ni oignon. Egalement traiteur et vente à emporter. Ouvert tous les jours sauf lundi. Métro Gare-du-Nord ou La Chapelle. TIEN HIANG 92 Rue du Chemin Vert 75011 PARIS Ouvert tous les jours sauf le lundi de 11h à 22h30 01 43 55 83 88 Métro Père Lachaise ou Saint Maur Simili poisson et simili viande à base de soja,... GREEN GARDEN 20 rue Nationale 75013 PARIS 01 45 82 99 54 http://www.nourriture-vegetarienne.com Plats végétariens asiatiques, à déguster sur place ou à emporter (également disponibles dans certains magasins bio ou asiatiques). Restaurant et boutique ouverts du lundi au Vendredi (fermé le mardi) de 12h00 à 15h00 et de 18h30 à 22h30, ainsi que le Week-end sans interruption. Métro 7 : Porte d’Ivry. LA BONNE HEURE 72 rue du Moulin des près 75013 PARIS 01 45 89 77 00 Metro Tolbiac, Bus Ligne 62 Ouvert tous les jours de 12 à 14H30 et de 19 à 22H30 (fermé le dimanche soir) Spécialités : nems, soupes, tartes, chilis au seitan... AQUARIUS 40, rue de Gergovie 75014 PARIS 01 45 41 36 88 Métro Plaisance GRAIN DE FOLIE 24 rue de la Vieuville 75018 PARIS 01 42 58 15 57 Petit restaurant végétarien d’un douzaine de places, prévoir un peu d’attente Restaurants or one can eat vegetarians (upon request) : L’ESPADON RITZ Paris 15, place Vendôme 75041 Paris Cedex 01 01 43 16 30 80 http://www.ritzparis.com Propose un menu végétarien élaboré par un grand chef cuisinier. Tenue correcte exigée. LA PETITE LEGUME 36 rue des Boulangers 75005 PARIS 01 40 46 06 85 Ouvert de 12h à 14h30 et de 19h30 à 22h. Fermé le dimanche. Métro : Cardinal Lemoine ou Jussieu. LA MIROITERIE Rue de de la Folie-Régnault (côté Chemin vert, au bout de la Folie côté impair, vers les n°71) M° Père Lachaise 75011 PARIS A deux pas du Père-Lachaise, cuisine familiale Turque renouvelée chaque jour. Assiette végétarienne copieuse et abordable. Petite salle, musique certains soirs. Biological stores: NATURALIA 11/13, rue Montorgueil 75001 PARIS 01 55 80 77 81 NATURALIA 52, rue Saint-Antoine 75004 PARIS 01 48 87 87 50 NATURALIA 36, rue Monge 75005 PARIS 01 43 29 90 60 RENDEZ-VOUS DE LA NATURE 96, rue Mouffetard 75005 PARIS tél : 01 43 36 59 34 http://www.dietetiquemouffetard.com NATURALIA 126, boulevard Raspail 75006 PARIS 01 40 49 09 06 NATURALIA 38, av. de la Motte Picquet 75007 PARIS 01 45 51 10 10 NATURALIA 54 rue Lamartine 75009 PARIS 01 49 70 07 47 NATURALIA 121,boulevard Magenta 75010 PARIS 01 48 78 32 41 BIOCOOP LEMO 33 boulevard Voltaire 75011 PARIS 01 48 05 02 09 Le lundi de 14h à 20h, et du mardi au samedi de 10h à 20h. NATURALIA 108, boulevard Richard Lenoir 75011 PARIS 01 43 38 38 54 NATURALIA 33, rue de la Roquette 75011 PARIS 01 43 14 31 35 NATURALIA 196 bd Voltaire 75011 PARIS 01 40 09 08 98 BIOCOOP PARIS GLACIERE 55 Rue de la Glacière 75013 PARIS 01 45 35 24 36 Le lundi de 14h à 20h, et du mardi au samedi de 10h à 20h. NATURALIA 44, avenue d’Italie 75013 PARIS 01 45 65 15 22 NATURALIA 13 rue Brézin 75014 PARIS 01 45 43 54 98 BIOCOOP GRENELLE 44 Bd de Grenelle 75015 PARIS 01 45 77 70 14 Le lundi de 14h à 20h, et du mardi au samedi de 10h à 20h. NATURALIA 86, rue de Cambronne 75015 PARIS 01 45 67 59 59 NATURALIA 332, rue Lecourbe 75015 PARIS 01 40 60 60 61 NATURALIA 25, rue des Sablons 75016 PARIS 01 53 65 14 96 NATURALIA 11, rue Bayen 75017 PARIS 01 56 79 02 57 NATURALIA 16, rue Levis 75017 PARIS 01 44 40 46 60 NATURALIA 107 bis avenue de St Ouen 75017 PARIS 01 44 85 25 07 BIOCOOP PARIS 17ème 153 rue Legendre 75017 PARIS 01 42 26 10 30 Le lundi de 15h30 à 20h, et du mardi au samedi de 10h à 14h et de 15h30 à 20h. L’EPICERIE VERTE 5 rue Saussier-Leroy 75017 PARIS Ce magasin biologique fait également resto bio. Le nombre de place est réduit (une dizaine de personnes environ). Métro : Ternes - Bus 43 : Ternes McMahon NATURALIA 107, rue Caulaincourt 75018 PARIS 01 42 62 33 68 NATURALIA 37, rue du Poteau 75018 PARIS 01 42 51 62 10 CANAL BIO 46 Bis Quai de la Loire 75019 PARIS 01 42 06 44 44 Site web : www.canal-bio.fr Le lundi de 14h30 à 19h30, et du mardi au samedi de 10h à 14h et de 15h30 à 20h. NATURALIA 219-221 rue des Pyrénées 75020 PARIS 01 47 97 38 96
  7. bbodygirl

    Seitan

    Hello, I will have liked to make this receipt, but here in France in the place of the "cups", we have grams. Who could say to me ? Thank you.
  8. Another receipt ... Pizza pie with aubergines 250g of bread dough 1 aubergine cut in small dice 1 onion thin slice 1 clove of garlic chopped dried tomato 50g salt - pepper origan olive oil To place the aubergine dice in a strainer, to powder them with salt and to let discharge. Rissoler the onion and garlic in oil, to add to them aubergine (rinsed), dried tomatos cut in plates, as well as spices and to leave mijoter a score of minutes. To cut the paste in two portions and to extend each one of them to the roller in two circles. To place the trimming on a half and to fold back the paste so as to lock up the trimming. To weld the edges by pressure. To place the pizza pies on a mould oiled beforehand and to cook 20 minutes with 235°. http://img441.imageshack.us/img441/7071/pizzacalzonegn0.jpg avea Francais 250g de pâte à pain 1 aubergine coupée en petits dés 1 oignon émincé 1 gousse d’ail hachée 50g de tomates séchées sel - poivre origan huile d’olive Placer les dés d’aubergine dans une passoire, les saupoudrer de sel et laisser dégorger. Rissoler l’oignon et l’ail dans l’huile, leur ajouter l’aubergine (rincée), les tomates séchées coupées en lamelles, ainsi que les épices et laisser mijoter une vingtaine de minutes. Couper la pâte en deux portions et étendre chacune d’entre elles au rouleau en deux cercles. Placer la garniture sur une moitié et rabattre la pâte de manière à enfermer la garniture. Souder les bords par pression. Placer les pizzas sur un moule préalablement huilé et cuire 20 minutes à 235°.
  9. I try to translate a French receipt vegan to you into English. If it has errors, do not hesitate to correct my post. 200g of tofu 1 clove of garlic chopped 1 C with lemon 1 juice S. onion chopped 1 or 2 grated potatoes 3 or 4 bread sections 2 C with yeast S. malted in spangles 1 C with S. of tomato puree salt - pepper 3 points of knife of curry oils vegetable Mixer all ingredients in fine and homogeneous mashed potaties. To model small wafers, which you will make gild with oil a few minutes on each side. Français 200g de tofu 1 gousse d’ail hachée 1 c. à s. de jus de citron 1 oignon haché 1 ou 2 pommes de terre râpées 3 ou 4 tranches de pain 2 c. à s. de levure maltée en paillettes 1 c. à s. de concentré de tomates sel - poivre 3 pointes de couteau de curry huile végétale Mixer tous les ingrédients en une purée fine et homogène. Modeler de petites galettes, que vous ferez dorer à l’huile quelques minutes de chaque côté.
  10. bbodygirl

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    Hello Robert, Merci. Je serai ravie de venir à Portland vous voir. Ca doit être une très belle ville. Hélas, c'est beaucoup trop loin. Peut-être l'année prochaine. Thank you. I will be charmed to come to Portland to see you. Ca must be a very beautiful city. Alas, it is too much far. Perhaps the next year.
  11. bbodygirl

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    Bonjour, Merci pour ton français. Oui, c'est aussi un problème en France, il n'y a pas beaucoup de restaurants végétaliens. Je n'en ai pas dans ma région, donc, je ne sors pas, je mange chez moi. Je n'ai pas non plus de magasins bio, je suis obligé de commander sur le net. A bientôt ... Jessica ******** Hello, Thank you for your French. Yes, it is also a problem in France, it does not have many restaurants végétaliens there. I do not have any in my area, therefore, I do not leave, I eat at home. I do not have either stores bio, I am obliged to order on the Net. With soon... Jessica
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